Ndarës i peshës dhe madhësisë së specave Aweta për një klient në Belgjikë

Ndarës i peshës dhe madhësisë së specave Aweta për një klient në Belgjikë

Hortimat, në bashkëpunim me Bogaerts Greenhouse Logistics, i furnizoi një klienti në Belgjikë një sistem të plotë për klasifikimin dhe boksimin e specave.
Makina e klasifikimit është riparuar tërësisht sipas standardit Hortimat. Me makine është furnizuar një paletizues, i cili është përshtatur me paletizuesin ekzistues të klientit.
Hortimat ka rregulluar transportin dhe montimin.

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat