Linja paketimi të modifikuara Hortimat

Hortimat ofron linjë të paketimit të përshtatur me rripat e reja të transportimit të klasës ushqimore.

Shiko videoprojektin në LinkedIn Shiko videoprojektin në YouTube

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë