Linja e përpunimit të luleve Bercomex në Australi

Linja e përpunimit të luleve Bercomex në Australi

Kjo linjë e përpunimit të luleve Bercomex është riparuar plotësisht nga Hortimat për një nga klientët tanë në Australi.

Hortimat më shpesh furnizon makina të rinovuara në këto vende. Për shkak të nivelit të lartë të rishikimit, produktet tona kalojnë në doganë, etj.
Makina është pastruar tërësisht, më vonë makina është rinovuar optikisht dhe është pajisur me një rrip të ri kryesor, përpara dhe çati.
Të dyja makineritë lidhëse janë riparuar tërësisht nga Hortimat në mënyrë që klienti t’i përdorë ato i shkujdesur për një kohë të gjatë.

Më në fund, makina u testua me produktin specifik të klientit dhe u përgatit për transport në Australi.
Natyrisht, Hortimat kujdeset për dokumentacionin e ngarkimit dhe transportit.

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit