Makineritë e përpunimit të krizantemës dhe linja bimore për Columbia

KlientVegaflor at Colmbia
KultivimKrizantemë

Makinat e përpunimit të krizantemave dhe linjat e mbjelljes për Kolumbinë

Hortimat ka dorëzuar makineritë e përpunimit të krizantemës dhe një linjë të mbjelljes në Vegaflor në Kolumbi. Makineria e tufave krizantemë Bercomex është e pajisur posaçërisht me rrota gome, kështu që makina mund të zhvendoset lehtësisht në një rrugë jo të shtruar. Shumë orë pune është kursyer me anë të makinave prerëse krizantemë. Linja e mbjelljes siguron një rezultat shumë efikas dhe uniform. Ne jemi krenar për besimin e Vegaflor.

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura