Makinerit dhe materialet cilësore të rinovuara
Kontakt i drejtpërdrejtë?
Telefon +31 174 38 71 10 ose WhatsApp

Prezanto cila është shtuar së fundmi

Dallueshëm në ndërtime me porosi në konstruksion, implementim dhe instalim

Mundësi për projektime me porosi

Udhëheqësi i tregut në botë

Falë filozofisë së saj të veçantë gjatë njëzet viteve të fundit, Hortimat është bërë lider botëror për materialet dhe makinat e përdorura për hortikulturën. Hortimat tani është aktive në më shumë se shtatëdhjetë vende.

Më shumë rreth Hortimat Direkt tek produktet
Makinerit e përdorura / materialet për tu ofruar? Telefon +31 174 38 71 10

Pse Hortimat

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2024 në makineritë e përdorura

Gama e produkteve të reja Hortimat

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Regjistrohu për Buletinin Hortimat

Markat në ofertën tonë

Shikoni të gjitha markat