Makinë për klasifikimin e kastravecave Greefa dorëzuar një klienti të rregullt

Makinë për klasifikimin e kastravecave Greefa dorëzuar një klienti të rregullt

Ky ndarës i kastravecave Greefa mbërriti dhe pjesët u ndërruan menjëherë pas pastrimit. Janë ndërruar zinxhirët, kuverta e brezit, pjesët e mekanizmit të peshimit dhe shumë pjesë të tjera teknike.
Klienti donte një makinë klasifikimi në të majtë, dhe makina fillimisht ishte në të djathtë. Pra sipas kerkeses se klientit kjo makineri eshte shnderruar ne makineri te majte.
Më në fund, Hortimat dorëzoi dhe instaloi makinën në vend. Stafi është instruktuar edhe me makinën e klasifikimit që të mund të punojnë me përgjegjësi.

Bëni një pyetje në lidhje me këtë projekt

Më mbaj postuar

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura