Ekspozitat

IFTF Vijfhuizen 2022

Hortimat është i pranishëm në panairin IFTF në Vijfhuizen, stendat B5.32

Vendtakimi për të gjithë specialistët e luleve.

Panairi është në datat 9, 10 dhe 11 nëntor.