Crop protection technique

Robot për spërkatje automatike me tub shinor me zhvendosje manuale të jastëkutMë shumë informacion

Robot automatik spërkatës me shina tubash me zhvendosje hidraulikeMë shumë informacion

Pipe rail spraying robot with tank

Karrocë me ekspozim UV me karrocë lëvizëse automatike

Hekuri i gypave Spërkat robot automatik me lëvizje automatike të rrugësMë shumë informacion

Aksesorët e karrocerisë së spërkatjes së hekurit të tubave

Kulloni dezinfektuesit e ujit UVMë shumë informacion

Mbledhës zorre me komandim në distancëMë shumë informacion

Vagonet e spërkatjesMë shumë informacion

Spraying wagons accessories and Remote controlled hose drums accessories

Spërkatës Bum

Ndarjet e higjienës/kontrolli i aksesit

Pompa me presion të lartë

LVM makinerit e spërkatjesMë shumë informacion

Makinat e thithjes

Djegësit e squfurit dhe spërkatësMë shumë informacion

Aksesorë për teknika të ndryshme të mbrojtjes së bimëveMë shumë informacion

Pompat e presionit të lartë të ndryshmeMë shumë informacion