Ne jemi Hortimat

Hortimat është pronari krenar i koleksionit më mbresëlënës botëror të makinave dhe materialeve të përdorura të hortikulturës, si për shembull makina për mbledhjen e lëndëve të para, makinat e paketimit, instalimet CHP si dhe ulluqet për rritje.

Në njëzet e gjashtë vjet, Hortimat është bërë lider në tregun botëror në fushën e materialeve dhe makinave të përdorura të hortikulturës, në sajë të filozofisë së saj të veçantë. Aktualisht ne jemi aktivë në më shumë se shtatëdhjetë vende në të gjithë botën. Hortimat dallon veten duke ofruar këshilla, duke u kujdesur për instalimin në vend dhe duke miratuar një periudhë garancie tremujore.

Të gjitha makinat dhe materialet e blera i nënshtrohen një inspektimi të plotë në punëtorinë e inspektimit dhe montimit të pajisur mirë, e cila operohet nga një ekip teknikësh profesionist me përvojë, me ekspertizë në të gjitha disiplinat e mundshme, duke filluar nga elektronika dhe kontrolli i PLC në hidraulikë, pneumatike dhe të ndërtojnë punën ion. Makinat janë tërësisht të riparuara, kështu që ato përballen me një jetë të dytë pa probleme me një pronar të ri. Si çdo përdorues ka kërkesat e veta, çdo rinovim është i përshtatur.

Përveç ofrimit të makinave dhe materialeve të hortikulturës, ne gjithashtu mund të ofrojmë instalime me porosi.

Hortimat.com - Marrëveshjet më të mira. Oferta më e madhe. Në të gjithë botën.

Hortimat ka më shumë se njëzet e gjashtë vjet eksperiencë në furnizimin e makinave dhe materialeve të rinovuara të hortikulturës. Filloi në ‘s-Gravenzande në vitin 1990, u transferua në Hoek të Holandës në 1995 dhe që nga viti 2005 ndodhet në Vlotlaan 192 në Monster. Që nga 2008 kemi nje magazinë shtesë në ‘s-Gravenzande.

Kompania jonë po rritet shpejt dhe ne kemi një ekip profesional dhe entuziast me 20 punonjës. Ne tani kemi qasje në një zonë magazinimi prej mbi 15.000 metra katrorë.