Karroca të reja me rrota

Avantazhet e karrocave hekurudhore

  • Kontroll i thjeshtë
  • Të plota
  • Pa probleme
  • Platforma është e arritshme nga të dy skajet e kokës
  • Në dispozicion në c.t.c. distancat dhe diametrat e tubave

Pyesni për mundësitë.

Na dërgoni email
Produktet