Driven roller conveyor

Specifikimet

Tipi400 × 1000 mm
MarkëSorma
Kod23685
Speed Fixed speed
Diameter of the rollers 50 mm
Roll width 400 mm
Center to center distance 80 mm
Side guide Included
End stop Optionally available
Supports Included
Length 1000 mm
Width 500 mm
Height 600 mm
Power supply 400 V, 3 phases, earth, 50 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë