Nozzle seeding machine

Specifikimet

TipiGranette 2000
MarkëVisser
Kod21345
Equipped with A double seeding bar with 2 × 10 nozzles
Contains an Double pin plate with 10 caps for 160-hole tray
Automatic feed Automatic feed by means of a conveyor belt
Distance nozzles 25 mm
Usage for 160 hole tray 10 × 16
Vacuum pump Optionally available
Mounted nozzles 0.25 mm for all seeds
Belt width 470 mm
Side guide Included
Length 3000 mm
Width 750 mm
Height 1400 mm
Power supply 400 V 50/60 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë