Pipe rail trolley 425mm c.t.c

Specifikimet

MarkëBuitendijk-Slaman
Kod24148S
Gjëndje4 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Control Controls on pole on platform
Version Single hydraulic
Path displacement Manual
Platform length 1900 mm
Platform width 440 mm
Center to center distance 425 mm
Minimum platform height 450 mm
Maximum platform height 1800 mm
Speed adjustable Yes
Safety rail Optionally available
Length 2000 mm
Width 520 mm
Height 1280 mm
Battery capacity 24 Volt
Battery indicator Optionally available
Battery charger Optionally available

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit