Tray forming machines with stack/outfeed unit

Specifikimet

TipiTF40/TS43
MarkëSacmi Packaging
Kod23620S
Suitable for Different sizes of boxes
Control PLC
Amount of boxes per hour 1800
Length 8000 mm
Width 1800 mm
Height 2500 mm
Power supply 400 V 50/60 Hz
Year of manufacturing 2006 + 2014

How it works:
The boxes are picked up one by one from the buffer and placed in the tray forming machine. Then the corners of the boxes are folded first. The box is then transported to the box pusher. When the box has been stamped into the right shape, the box is fed from below to the box stacker. Here the boxes are stacked in height of your choice. After this height has been reached, the stack of boxes is automatically pushed out of the stacker. Hortimat can take care of the entire follow-up/after-process!

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit