Box erector machine with stack/outfeed unit

Specifikimet

TipiTF40/TS43
MarkëSacmi Packaging
Kod23620S
Suitable for Different sizes of boxes
Control PLC
Capacity maximum Approximately 1800 pieces per hour
Length 9000 mm
Width 1800 mm
Height 2500 mm
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Year of manufacturing 2006 + 2014

This installation consists of the following parts:
- Box erector
- Stack and output unit

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura