Bulbs

Specifikimet

Tipi400V 1000W
MarkëPhilips
Kod26120
Gjëndje265 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Suitable for 1000 Watt fixtures
Light bulb Used bulb
Watts 1000 Watt

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë