Boxes destacker

Specifikimet

MarkëSorma
Kod23845
Suitable for Tomatoes boxes
Box length maximum 600 mm
Box width maximum 400 mm
Box height maximum 150 mm
Input height 1300 mm
Output height 340 mm
Belt width 350 mm
Supply conveyor belt Optionally available
Length 2030 mm
Width 1090 mm
Height 2830 mm
Power supply 400 V, 3 phases, earth, 50 Hz

Operations:
This unit lift stacked boxes with a maximum length of 120 cm in one go by means of a clamping system and leaves the bottom layer of boxes on the conveyor: The boxes at the bottom will automatically discharged out of the unit.

This process will be repeated until all layers have been destacked. As soon as the destacking unit is empty, the next stacked series of boxes will be fed into the destacker and the whole process will be repeated again.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit