Defoliation brushes extra hard

Brandnew

Specifikimet

KodK26064
Suitable for Hortimat Maxi deleafing unit
Hardness rubber Extra hard
Amount per set 2
Diameter 110 mm
Length 170 mm

There are another 3 types of hardness for rubber available:

- Soft
- Medium
- Hard

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit