Binding machine

Brandnew

Specifikimet

TipiAxro-FQC2 R-TS
MarkëCyklop
Kod25097
Gjëndje3 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Top switch Included
Capacity maximum Approximately 6000 straps per hour
Worktop Stainless steel
Trolley Optionally available
Weight 47 kg
Power supply 230 V, 1 phase, zero + earth, 50 Hz
Year of manufacturing New

This binding machine is equipped with a top switch, so that it can be placed on any flower processing machine. The top switch always ensures that the product is tied at the right time.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë