Bucket filling machine

Specifikimet

TipiOVA
MarkëBercomex
Kod17999
De stacking unit Included
Type bucket/barrel Suitable for round 7 and 10 liter buckets
Control PLC controlled
Dosing unit Optionally available
Supply conveyor belt Optionally available
Length 2650mm
Width 550 mm
Height 1900 mm
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz
Custom build possibilities Conveying path optionally adjustable

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë