LED armature

Specifikimet

MarkëParus
Kod25910S
Gjëndje2000 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Capacity 2112 μmol/s
Total number of LED’s 400 pieces
Spectrum 4% blue, 37% green-yellow, 57% orange-red
Average light level in the greenhouse 146 μmole
Minimum light level in the greenhouse 102 μmole
Maximum light level in the greenhouse 187 μmole
Suspension brackets Optionally available
Operating hours Approximately 7500 - 8000 operating hours!
Fuel consumption 660 Watt
Length 550 mm
Width 160 mm
Height 170 mm
Power supply 400 V 50/60 Hz
Year of manufacturing 2018

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Gama e produkteve të reja Hortimat

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë