Illumination cable

Specifikimet

Kod24756
Gjëndje1047 mtr. Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Light bulb sockets per Approximately 3000 mm
Length Various lengths

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë