Thermostat

Specifikimet

MarkëJumo
KodK24123
KomentetThis thermostat is suitable for controlling hot air heaters!
Temperature Up to 120 °C
Length 60 mm
Width 53 mm
Height 120 mm
Power supply 230 V, 1 phase, 50 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë

Gama e produkteve të reja Hortimat

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë