Heater

Specifikimet

TipiHH110 (Propane)
MarkëHolland Heater
Kod09682
Gjëndje2 pcs Nuk ka gjëndje të mjaftueshëm? Pyesni për mundësitë
Rated load 112 - 125 kW
Input pressure Minimum 25 mbar
Fuel Propane
Gas consumption Approximately 13 m³ per hour
Power supply 400 V, 3 phases, zero + earth, 50 Hz

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Oferta të ngjashme

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Rinovimi i plotë; garanton një jetë të gjatë