Bucket filling machine

Brandnew

Specifikimet

TipiStandard
MarkëHortimat
Kod20731P
Type bucket/barrel Suitable for various types of containers / buckets
Version Digital
Capacity maximum Approximately 100 buckets per hour
Dosing unit Chrysal dosing unit
Liter counter Included
Platform length 430 mm
Platform width 330 mm
Wheels 4 castors
Material Full stainless steel
Water tap in height adjustable Yes
Length 830 mm
Width 770 mm
Height 2250 mm
Power supply 230 V, 1 phase, zero + earth, 50 Hz
Year of manufacturing New

The Hortimat bucket filling machine is a semi-automatic bucket filler.
The machines dispenses water en are equipped with a dosing unit for adding chrysal.

The amount of water and chrysal are separately adjustable, so that each product group gets the perfect amount of liters and chrysal. When the filled bucket is removed, the platform rises up and the bucket filler automatically fills another bucket. These bucket fillers are constructed entirely of stainless steel.

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Aplikimi i sistemeve të reja operative 2023 në makineritë e përdorura

Përshtatja / modifikimi i makinerive të përdorura në specifikimet e dëshiruara të konsumatorit

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë