Potting fork

Specifikimet

TipiPotsize 9.5 cm
Kod20577
Amount of pot hooks 14
Material Aluminum
Width 1600 mm

Shkarkime

Bej nje pyetje

Më mbaj postuar

Shërbimi dhe garancia nga specialistët e vet teknikë

Gama e produkteve të reja Hortimat

Këshilla individuale rreth çështjeve të logjistikës, siç janë: makineritë e klasifikimit, zonat e përpunimit